PASJI SALON

Prav vsak pes potrebuje nego, ne glede na to ali imate pasemskega psa ali pa mešančka. Koliko nege potrebuje, je odvisno predvsem od vrste dlake. Kratkodlaki psi na primer potrebujejo le redno krtačenje in občasno kopanje, medtem ko psi z dolgo, kodrasto ali svileno dlako potrebujejo redno dnevno razčesavanje, sicer se kaj hitro pojavijo vozli, ki so za psa neprijetni, lahko pa privedejo tudi do raznih obolenj kože.

pasji salon

pasji salon

Zato se vedno več lastnikov odloča za prikrajšanje dlake tudi pri tistih pasmah, za katere pasemski standard ne predvideva krajšanja.

pasji frizer

pasji salon

Dober in skrben lastnik psa je odgovoren tudi za zdravje in dobro počutje psa. Urejen in lep pes pa je lastniku v ponos. Z rednim striženjem, trimanjem in strokovnim odstranjevanjem odmrle dlake v pasjem salonu boste poskrbeli, da pes ne bo imel neprijetnega vonja, v stanovanju bo manj odpadlih dlak, Čiščenje po sprehodu v slabem vremenu pa bo za vas in za psa enostavnejše, predvsem pa prijetnejše.

Pasji salon -Kira na striženju

Pasji salon -Kira na striženju

Pri negi vašega psa poskrbim v prvi vrsti, da se bo pes dobro počutil, zato na kopanje, striženje in trimanje psa navajamo postopoma. Svoje delo prilagajam karakterju psa ter željam lastnika. Striženje in trimanje izvajam po posameskih standardih, prilagodim pa se seveda tudi željam lastnika.

pasji frizer

pasji salon

V salonu  izvajam: kopanje in sušenje, trimanje in striženje, česanje, krtačenje in razvozlavanje, nego tačk, blazinic, krajšanje krempljev, čiščenje ušes, oči ter intimnih predelov.

Za rezervacijo termina pokličite na: 031 852 215