VARSTVO PSOV PRI NAS DOMA

Na sprehodu

Na sprehodu

Varstvo psov pri nas doma! Psi, ki pridejo k meni v varstvo bivajo z nami v hiši, kjer so v stalnem kontaktu s človekom. Posebej prirejena pasja soba psom omogoča počitek po dolgih sprehodih in pravico do osebnega prostora. Na voljo za igro in tekanje pa je tudi ograjen vrt, kjer se bomo z veseljem naučili kakšnega novega trikca ali pa utrjevali že naučeno. Prednost dajem interakciji pes-človek , zato je število psov omejeno, saj se vsakemu želim posvetiti maksimalno.

Pri nas se bo vaš pes počutil varnega in sprejetega. Zame je prav vsak pes osebnost zase, z vsemi svojimi vrlinami, pa tudi posebnostmi, ki se jim bom prilagodila. Pred sprejetjem v naše varstvo psov vas bom izprašala podrobneje o njegovih navadah:

  • Kakšen je njegov dnevni red – kdaj sprehod, kdaj hrana;
  • Kakšne so njegove navade, kako je vzgojen, šolan, kakšno navezavo z vodnikom ima;
  • Ali je plašen, psihično stabilen, kako reagira na motnje iz okolice;
  • Ali je nagnjen h kakšnim boleznim, alergije, težave s prebavili, sklepi;
  • Je navajen česanja, pranja tačk;
  • Kakšen odnos ima do drugih psov, ljudi, ipd.

Da bo za pasjega prijatelja čim  manj stresno v našem varstvu, mu želim omogočiti približno enake pogoje bivanja, kot jih je navajen doma. Naše varstvo psov omogoča, da psi bivajo z nami v hiši.  Posebej prirejena pasja soba omogoča pasjim varovancem pravico do osebnega prostora.

varstvo psov

varstvo psov – počitek

Prednost dajem  interakciji človek-pes. Poleg izdatnih sprehodov v prelepi naravi bomo vašega pasjega prijatelja z veseljem naučili kakšnega novega trikca ali pa že utrjevali naučeno. Pes mora biti namreč poleg fizične kativnosti tudi mentalno zaposlen, da je zadovoljen in umirjen.

varstvo psov

varstvo psov – trikci

Prav zato, ker se želim posvetiti vsakemu psu posebej maksimalno, je število psov omejeno največ na 2!

Pse hranim s hrano, ki jo prenesete s seboj, po želji lahko psu tudi kuhamo. Priporočljivo je , da v varstvo prinesete s seboj tudi njegovo pasjo blazino ali odejo, na kateri je navajen počivati.

Za informacije in rezervacije pokličite na 031 852 215.

V varstvo sprejemam tudi goneče psice ter pse, ki ne marajo pasje družbe.

Opozorilo: Psi morajo biti označeni, redno cepljeni, potrebna pa je tudi aktivna zaščita proti notranjim in zunanjim zajedalcem! Ob prihodu prinesite s seboj pasji potni list.